Fekete Latte tapasztalatok, teszt és értékelés

Sandra Bullocknak ​​és Charlize Theronnak nincs véletlenszerű alakja. A gyártó szerint a fekete Latte hollywoodi csillagok ezzel fogyás ital csökkentett tömeggel. Ezen kívül meg kell tudnia tartani a súlyt is.

Kutatásunkban azonban úgy találjuk, hogy a csillagok semmi köze a termékhez . Szóval mi van az itallal? Milyen összetevőket tartalmaz? Vannak-e ajánlások? Megvizsgáltuk a black latte-t, és szkeptikus lettünk.

Fekete Latte – Mi az?

Fekete Latte

A Black Latte por formájú táplálékkiegészítő , melynek a gyártó szerint rendszeres bevitelnek kell lennie egy hatalmas fogyásig. A port egyszerűen forró vízbe keverjük és bevesszük. Gyors fogyás érhető el az étkezés helyett egy itallal . A karcsúsító termék az USA-ban készül.

Figyelem – A Black Latte hamis hirdetést használ

Vizsgálatunk során felfedezzük, hogy a gyártó tisztességtelen reklámtáskákkal dolgozik . Támogatja, hogy az amerikai színésznők Sandra Bullock és Charlize Theron iszik az italt, hogy megtartsák jó alakjukat. A csillagok azonban nem hivatalos reklámhordozók, és nem használják maguknak a Black Latte-t. Ez nemcsak megkérdőjelezhető, hanem illegális értékesítési módszer, az eladó szándékosan becsapódik.

fekete latte hírességek véleménye

Fekete latte tapasztalatok

Megnézzük az állítólagos vásárlók véleményét, akik a Black Latte-t tesztelték. Itt azonban fel kell ismernünk, hogy az előtte és utáni képek nem az étrenditalok valódi használói .

Fedezhetjük fel a képeket a gyártó különböző weboldalain. A feltételezett felhasználók nevét egyszerűen kicserélték . A német honlapon „ügyfélnek” nevezik Maria-t, amely majd a litván gyártó Monikánál. Igazából a neve Sonja Rudenko, és semmi köze az itallal.

fekete latte a teszt felülvizsgálatát követően

Emellett találunk néhány ábrázolt nőt a litván online magazinokban, mint például a “Hello!” És a “Cosmopolitan”. Ezek a hölgyek nagy súlycsökkenést értek el, de nem a Black Latte. A vélemények hamisak .

Others

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*