Allt det senaste inom teknik på Jeapie.com

På Jeapie.com älskar vi teknik och allt som är relaterat med det. Vi berättar om allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller oss alltid uppdaterade med de senaste trenderna inom teknik. Även om viss information går att hitta på nätet, har vi hos oss Bästa möjliga uppgifter om allt som har med teknik att göra för att du inte ska behöva leta runt på diverse andra sidor online.Dagens moderna samhälle - Modern Teknik

Vi förklarar hur allting funkar, som när du exempelvis ska använda rösten, istället för att använda datorns eller telefonens knappar. Jeapie.com förklarar hur en elbil fungerar eller hur du kan be Amazon Alexa starta en uppgift. Vi går igenom samtliga punkter på detaljnivå. Efter att du har blivit expert på varje del får du också ta del av alla de tester som vi har utfört för dinaönskemål. Eftersom vi utför regelbundna tester håller vi våra inlägg ständigt ”Up To Date”.

Teknikbloggen

Vi ger dig allt det senaste om nya teknikprylar som exempelvis vår favorit inom röstassistenter Google Home. En produktkategori inom teknik som har blivit allt mer vanligt på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som många tror är något som kommer att bli allt mer vanligt längrefram.

Google Chromecast är en enhet som är till för att kunna se videor från dator till TV-skärm. GoogleChromecast är en liten manick som du ansluter till en TV via ett HDMI-uttag. Smartphone eller surfplatta kan användas för att styra din Chromecast. Därför kan det som visas på skärmen på en dator, mobil eller smartpad överföras till TV-skärmen och på så vis streama innehållet. När du ska spela upp genom GoogleChromecast, så laddas det automatiskt ner data från källor som är till för Chromecast, som skickas direkt till GoogleChromecast och som kommer att sköta allinformation och databank på enheten som den används på. GoogleChromecast fungerar mer eller mindre som en komplett mottagare.

Chromecast sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvis installera program och liknande. Du styr din Chromecast utefter vad som ska spelas upp på skärmen från surfplattan och väljer vilken GoogleCast som du vill strömma från. Chromecast ansluter till Internet via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att kopplingen skall fungera helt. Utöverdet måste din smartphone, ipad eller dator vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din GoogleCast är. Vilket med största säkerhet kommer att vara hemma, där det oftastär samma nätverk.

Att installera din Chromecast är inte särskilt komplicerat. Du installerar genom att ansluta Chromecast till HDMI-porten på din TV och strömma till den. Du gör det genom att ansluta USB-kabeln som följer med i USB-porten på din TV eller så kan du ansluta nätadaptern till ett eluttag. Viktigt att veta är att Chromecast Ultra bara kan användas med ett eluttag. När du är klar med installeringen, är nästa steg att ladda ner Google Homeappen till din dator.

Tillsammans med Google Assistant använder du röstkontroll för att strömma. Låt sedan först Google Home-appen spela från strömningstjänsten och sedan bara be Google Home att visa vad du vill se. När du är klar med det så använder du din mobiltelefon eller dator som en fjärrkontroll och du kan då starta eller avsluta oavsett var du är hemma med röstkontroll.

Angående din Google Home, så behöver du inte vara orolig över vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis HBO, Youtube, spelappar och liknande stöder detta och tar hand om allt det tekniska för dig. Medappen för Google Home kan du se tillgängligheten över vilka program som du kan spela upp på via din Google Home. Samma funktioner gäller för material som finns på din laptop eller dator.

Others

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*